Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki smanjio cijenu pisača TS300P-1800 u EMEA kampanji

Kampanja pokrenuta završetkom smanjuje cijene i traje do kraja godine

Mimaki, vodeći proizvođač ink jet pisača širokog formata, danas je najavio posebnu promociju jednog od svojih popularnih sublimacijskih pisača, TS300P-1800. Razvijen posebno za industriju tiska na tekstil, revolucionarni TS300P-1800 osigurava troškovno učinkoviti sublimacijski tisak uz visoku kvalitetu i produktivnost. Ograničena kampanja značajno smanjuje cijenu pisača i trajat će do 31.12.2018. godine.

“Kako se kraj ljeta približava, želimo završiti na visokoj razini”, rekao je g. Ronald van den Broek, generalni direktor prodaje EMEA za Mimaki Europe. “U industriji tekstila i odjeće trenutačno se odvija konvencionalno-digitalna transformacija. Kao vodeći proizvođač u ovome segmentu, Mimaki je uvijek bio posvećen uvođenju povoljnih, vodećih rješenja. Uvođenjem niže cijene za TS300P-1800, nadamo se da ćemo ubrzati trend i proširiti ovu konvencionalnu-digitalnu revoluciju još dalje. ”

O pisaču TS300P-1800

Mimaki TS300P-1800 je roll-to-roll pisač širokog formata – 1.8m širine, koji omogućuje troškovno učinkoviti sublimacijski tisak, a nudi nove razine kvalitete i produktivnosti u digitalnom tekstilnom tisku. Savršeno prilagođen stvaranju modne, odjeće, sportske odjeće, namještaja i materijala na prodajnim mjestima, TS300P-1800 koristi najsuvremenije tehnologije za postavljanje novih mjerila u ovom sektoru.

Neke od mogućnosti koje nudi stroj uključuju:
  • Maksimalnu brzinu ispisa od 115m2 / h
  • Visoke performanse, ekonomične sublimacijske boje koje imaju fluorescentne ružičaste i žute tonove
  • Mimaki osnovnu tehnologiju kako bi se osigurao pouzdan kontinuirani ispis
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content