Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki u punom sjaju dolazi na FESPA-u 2018

Mimaki, jedan od vodećih svjetskih proizvođača ink jet pisača velikog formata i cuttera, najavio je da će se na ovogodišnjoj FESPA-i predstaviti s kompletnom ponudom koja uključuje sign segment, rješenja za industrijski tisak, tisak tekstila te 3D rješenja kojima želi inspirirati posjetitelje da svoje poslovanje podignu na višu razinu, a sve u skladu s motom FESPA-e “Mjesto gdje tisak polijeće”.

Uz svoje primarne izložbene prostore, Mimaki će biti i ključni sudionik na nekoliko specijaliziranih događaja organiziranih u sklopu sajma. Jedan od njih vezan je uz tekstil i nosi naziv “Print. Make. Wear”, a aktivno će se uključiti i u područje koje će se baviti primjenom i mogućnostima tiska u uređenju interijera –  Printeriors. Uza sve to, Mimaki će biti i dio World Wrap Masters natjecanja.

Podsjećamo, FESPA se ove godine održava od 15. do 18. 5. u Berlinu.

“FESPA je uvijek uzbudljiv show, no ove godine mogla bi biti najbolja do sada“, rekao je g. Ronald van den Broek, generalni direktor prodaje u Mimaki Europe. Kako je istaknuo, odlična je to prilika za Mimaki da pokaže svoj široki spektar mogućnosti u različitim industrijskim segmentima te inspirira posjetitelje da rast svog  poslovanja ostvare na zabavan i uzbudljiv način.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content