Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki u znaku tekstila na sajmu u Pragu

Mimaki će na sajmu Reklama Polygraf 2019 prezentirati svoju najnoviju tehnologiju u suradnji s lokalnim partnerom, tvrtkom Nanotec.

Iz Mimakija će predstaviti glavne tehnologije za digitalni tisak tekstila, a fokus će biti na novom Mimaki TS55-1800 pisaču. Posjetitelji će moći sudjelovati u prezentacijama g. Berta Benckhuysena, senior menadžera proizvodnje i g. Patricka van Soelena, regionalnog menadžera prodaje u tvrtki Mimaki Europe. Oni će predstaviti prednosti novog Mimaki pisača za tekstil i njegov jedinstven odnos cijene i kvalitete.

Posjetitelji će na Mimaki štandu moći vidjeti i saznati ponešto o Mimakijevoj tehnologiji u drugim sferama tekstilne proizvodnje, poput dizajna interijera, dizajna modne te u sportske odjeće i u soft signage industriji.

Sajam Reklama Polygraf održat će se od 9. do 11.4. u Pragu, Češka, a Mimakijevu prezentaciju ne propustite 10.4. od 15:00h do 16:00h, na štandu tvrtke Nanotec, štand 4-A04.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content