Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimakijev Tiger-1800B MkII osvojio dvije nagrade na FESPA-i 2019

Mimaki, jedan od vodećih proizvođača ink jet pisača i sustava za rezanje, proslavio je osvajanje dviju nagrada na godišnjoj dodjeli nagrada – European Digital Press Association (EDP), održanoj u sklopu sajma FESPA 2019.

Mimakijev Tiger-1800B MkII bio je prvak dana, osvojivši svoju prvu nagradu u kategoriji roll-to-roll tekstilnog pisača s više od 100 m2 / h, a drugu za cjelovito rješenje Rimslow TR serije, u kategoriji predobrade i dorade.

Tijekom 13. natječaja za dodjelu nagrada EDP-a, prijavljeno je više od 100 prijava u pet glavnih kategorija, s 28 proizvoda koji su proglašeni pobjednicima. Odabrani na temelju brojnih kriterija, uključujući kvalitetu, vrijednost za korisnika i utjecaj na okoliš, pobjednike je odabralo 20 vodećih trgovačkih publikacija u industriji digitalnog tiska, koji dosežu više od pola milijuna čitatelja u 25 europskih zemalja.

Kao dio Tiger Pro serije, Tiger-1800B MkII je tekstilni pisač velikih naklada za direktni tisak na tekstil ili uz pomoć transfernog papira koji ispisuje brzinom do 385m2 / h. Ova svestranost i brzina uz mogućnost ispisa do 1200 x 1200 dpi-a omogućuje korisnicima izradu izuzetno kvalitetnih proizvoda bez potrebe za kompromisom u proizvodnji i propusnosti. Sposoban za rukovanje svim vrstama tkanina i papira, pisač se može koristiti za širok raspon primjena, uključujući tapiserije, unutarnje uređenje, modu i odjeću.

Mimaki_Tiger_Print_Magazin

Ostale važne karakteristike Mimaki Tiger-1800B MkII pisača su MAPS (Mimaki Advanced Pass System) i NRS (Sustav za oporavak mlaznica). MAPS sprječava povezivanje i mijenjanje boja tijekom procesa ispisa širenjem ruba svakog prolaza kako bi se stvorio gradijent. Ova značajka, uz NRS, koja omogućuje da pisač zamijeni oštećene mlaznice radnim mlaznicama bez zaustavljanja proizvodnje, poboljšava performanse pisača i povećava produktivnost i kvalitetu za korisnika.

“Drago nam je što je naš Tiger-1800B MkII prvi put u dvije kategorije osvojio nagrade, tijekom takve prestižne ceremonije”, kaže gosp. Bert Benckhuysen, menadžer prodaje, za Mimaki Europe. “Da bismo bili prepoznatljivi, neprestano osluškujemo potrebe tržišta i radimo na poboljšanju naših proizvoda za kupce, a time potvrđujemo našu snažnu poziciju u digitalnom tisku tekstila.”

Dopuštajući tekstilnim pisačima da preuzmu potpunu kontrolu nad svojim radnim procesima, Tiger-1800B MkII i TR serija su cjelovito rješenje za strojeve. Umjesto da kupuje tehnologiju od različitih proizvođača za obradu četiri proizvodna procesa, Mimaki osigurava potpunu kompatibilnost tehnologije, za poboljšanu učinkovitost i kvalitetu.

„Mimaki TR serija se bavi povećanjem produktivnosti i smanjenjem troškova tijekom čitavog procesa tiskanja digitalnog tekstila. Pružanje cjelovitog rješenja radnog procesa umjesto samostalnog proizvoda omogućuje nam da ponudimo mnogo stabilniju i pouzdaniju proizvodnu liniju. To omogućuje povećano vrijeme neprekidnog rada i omogućuje našim klijentima da se usredotoče na izradu proizvoda koji ih izdvajaju u gomili “, zaključuje Benckhuysen.

Mimaki Europe predstavit će i Tiger-1800B MkII i TR seriju na sajmu ITMA 2019, Hala 3, štand B110.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content