Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimakijev UV ink jet portfelj pisača predstavljen na sajmu InPrint

Mimaki je predstavio svoj cjelokupni portfelj UV LED tintnih pisača na sajmu InPrint u Milanu od 20. do 22. 11. 2018.g.. Tvrtka je pokazala kako davatelji usluga tiska i industrijski proizvođači promotivnih i potrošačkih proizvoda mogu koristiti Mimakijevu kvalitetnu tehnologiju ispisa, nudeći vodeću produktivnost i svestranost na tržištu te osigurati povećane prihode i potaknuti nove mogućnosti primjene.

Mimaki je predstavio prvu metalik boju na tržištu za digitalni tisak izravno na predmete
Osim što su mogli vidjeti tehnološke demonstracije nove metalik boje, posjetitelji su na Mimaki štandu mogli čuti i kako je Mimaki ispis izravno na predmete omogućio korisnicima da ciljaju i vrstu proizvoda – što rezultira povećanim angažmanom potrošača, učinkovitošću proizvodnje i prodajom, kao i smanjenjem proizvodnog otpada.

Posjetiteljima su demonstrirali visokokvalitetni ispis na cilindričnim predmetima 
Uz ove korisničke pogodnosti, posjetitelji Mimaki štanda su mogli vidjeti i  demonstracije najnovijeg Mimaki UJF-3042MkII pisača, koji podupire podloge debljine do 153 mm. Također su pokazali i opcionalnu 360° cilindričnu jedinicu dizajniranu za ispis na razne vrste bočica i staklenki.

mimaki_UJF-3042MkII_cilindricni_ispis_inprint_print_magazin

Posjetitelji su također mogli vidjeti i veći Mimaki UJF-6042MkII UV LED pisač A2 formata, za direktni tisak na predmete, kao i  UJF-7151 – flatbed pisač koji također može ispisivati direktno na predmete, i to deblje podloge, uz veliku brzinu. S obzirom da je ovaj pisač idealan za tisak na široki raspon promotivnih proizvoda, uključujući šalice i olovke, Mimaki ga je koristio za demonstraciju svoje nove srebrne boje, prvi puta predstavljene u Njemačkoj.

Predstavnici Mimakija su također prikazali i 3D modele koji su izašli iz radionice UV ink jet 3D pisača 3DUJ-553, nudeći više od 10 milijuna boja. Mimaki UCJV300 serije integriranih ‘print i cut’ roll-to-roll UV LED ink jet rješenja također su bila prikazana na sajmu, podržavajući aplikacije koje uključuju POP / POS, vanjsko oglašavanje, zastave i banere, kao i naljepnice te zidne tapete.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content