Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mitsubishi predstavio metalizirani papir za ink jet pisače za izradu specijalnih etiketa

Tvrtka Mitsubishi HiTec Paper predstavila je ink jet papir s metalik-srebrnim sjajem, razvijen za ink jet ispis na vodenoj bazi, pogodan za samoljepljive etikete, uključujući ambalažu.

Predstavnici tvrtke su kazali kako su do sada metalne sjajne ink jet etikete bile moguće za izradu samo pomoću metalnog filma.

Papir Jetscript METAL VPG 1018  je na bazi čistih vlakana s metalnim, zrcalnim završnim slojem i prozirnim, mikroporoznim premazom za boju, za izvrsne performanse ispisa.

Papir debljine 110gsm, koji će biti predstavljen na sajmu Labelexpo Europe, prikladan je za ink jet ispis na vodenoj bazi i kompatibilan je s latex bojama te pokazuje odlične performanse u samoljepljivom proizvodnom procesu, uključujući signage segment.

U Mitsubishiju smatraju kako navedene karakteristike čine Jetscript METAL VPG 1018 idealnim proizvodom za vrlo trendi i visokokvalitetne etikete u kozmetičkoj i prehrambenoj industriji te u industriji pića proizvedenih u digitalnom ink jet ispisu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content