Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Modex se proširuje kupnjom Mimaki UJV55-320 pisača

S više od 20 godina iskustva u proizvodnji sajamskih i izložbenih štandova, britanska tvrtka Modex svoju je ponudu štandova proširila dodajući nove proizvode i kapacitete ulaganja nastavkom ulaganja u Mimaki pisače.

Novi UJV55-320 – 3,2m LED UV roll-to-roll pisač pridružio se JFX200-2513 UV LED plošnom pisaču i nizu doradnih uređaja u njihovu sjedištu u Oxfordshireu.  UJV55 pruža Modexu mogućnost ispisa grafike, što dovodi do porasta potražnje za novim štandovima.

Direktor tvrtke, Rob Brooks, navodi mogućnost pružanja povećanog izbora kao ključnog u svojoj odluci o ulaganju u novi Mimaki. “Već proizvodimo 50 do 60 štandova mjesečno pomoću našeg Mimaki JFX-a za ispis izravno na ploče, a sada možemo klijente voditi kroz bazu uzoraka kako bi oni odabrali najbolje rješenje za svoje izložbene potrebe.”

Brooks predviđa sve veće prihvaćanje tekstilnih grafika koje bi mogle dostići proizvodnju njihovih modularnih panela. “Kombinacijom obje tehnike ispisa, klijentima možemo ponuditi povećan raspon oblika i struktura s kojima mogu izraditi svoje izložbene štandove”, kaže.  “Pisač UJV55-320 nam omogućava da stvorimo bešavne grafike koje se uklapaju u nategnuti sistem okvira koji je lagan, jednostavan za transport i brz za izradu.”

Prelazak na tkanine dolazi u vrijeme u kojem krajnji kupci traže inovativna i kreativna rješenja, a Modex to sigurno nudi sa svojim novim sustavom. “Značajna prednost koja dolazi kod upotrebe tkanina je mogućnost recikliranja, a također najmanje 95%  naših postolja je moguće reciklirati, ponovno upotrijebiti ili obnoviti”, tvrdi Brooks.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content