PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Molvik se okreće europskom tržištu

Samoborska tvrtka Molvik ove je godine drugi put izlagala na sajmu Fachpack. Tvrtka Molvik proizvođač je različitih vrsta aluminijskih i laminatnih tuba za sve vrste pastoza za različite industrije.  Situacija na tržištu tuba, kako nam je rekla gđa Suzana Ivšac-Munjac, direktorica, dosta je teška. Bore se s inozemnom konkurencijom, a ono što ih spašava je sveobuhvatni program i stalni kupci.

S obzirom da im na izvoz trenutno otpada oko 20% poslovanja, strateški se okreću europskom tržištu.
Kao i kod svih drugih materijala i u proizvodnji tuba ekologija je ključna riječ. Upravo zbog mogućnosti reciklaže traže se tube od samo jedne vrste materijala te se generalno ide u smjeru smanjivanja količine ambalaže.
Kako Molvik ostaje ukorak s trendovima s obzirom da im je u fokusu vrlo zahtjevna farmaceutska industrija , pogledajte u kratkom intervju.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content