Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Monna Lisa zasjala na Heimtextilu 2017

 

Rezultat uspješne poslovne suradnje između Epsona, For. Tex-a i F.lli Robusstelli-a je više od tri milijuna kvadratnih metara otisnutih materijala koji se koriste kao kućni tekstil, a ispisani su na inkjet pisaču Monna Lisa.

Ove tri tvrtke su sudjelovale na Heimtextilu 2017, koji se održavao od 10.-13. siječnja 2017.g., u Frankfurtu.

Pisač Monna Lisa predstavlja revoluciju na tržištu tekstilnog ispisa, a rezultat je suradnje između Epsona- pionira u digitalnom tisku na tekstil, For. Tex-a i F.lli Robustelli-a, koji su sada dio grupe. Te tri tvrtke su na Heimtextilu u Frankfurtu pokazale kvalitetan otisak na tkanine s malim utjecajem na okoliš. Pisač Monna Lisa ima toliku uspješnost iz nekoliko razloga. Kvalitetu i pouzdanost cijelog ispisnog rješenja koje se krije iza imena Monna Lisa čine vrhunski usklađen cjelokupan sistem ispisnih glava, boja najnovijih generacija te jedinstvene mehanike.

Na temelju broja prodanih Monna Lisa pisača, Epson procjenjuje da je u 2015.godini otisnuto oko 900.000 m2 tkanine, što je povećanje od 40% u odnosu na 2014.godinu.

Predstavnici ovih triju tvrtki smatraju kako je pisač Monna Lisa alternativa klasičnim ispisnim tehnologijama na tekstilnom tržištu zbog smanjenog vremena proizvodnje, mogućnosti ispisa na bilo koju vrstu tkanine a također i dizajnerskih, personaliziranih varijanti ispisa. Vrhunska kvaliteta otisnutih tekstilnih materijala, brzina ispisa, mogućnost ispisa pojedinačnih elemenata drastično smanjuju trošak u proizvodnji uzoraka u modnoj ili dekorativnoj industriji. Niska potrošnja energije i vode stavljaju ovaj pisač u sam ekološki vrh tehnologija ispisa koje se koriste u tekstilnoj industriji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content