Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Multigraf

Tvrtka MDS IT d.d. je kao i svaka druga tvrtka suočena s različitim izazovima i prilikama koje se pojavljuju na tržištu. Kako prihvatiti nove izazove ovisi o pojedincu ili tvrtki. Iz našeg iskustva saznali smo da su tržište i korisnici dobri slušatelji. Stoga smo i previše svjesni da je krajnji proizvod ono što svaka digitalna i ofsetna tiskara želi ponuditi svojim kupcima.

Uz pomoć povratnih informacija od kupaca napravili smo korak naprijed i obogatili naš program ponudom novih strojeva za završnu obradu MULTIGRAF AG.

 

S više od 30 godina iskustva, švicarski proizvođač MULTIGRAF AG dodao je novu generaciju Touchline strojeva u svoju liniju, koja može kombinirati do pet različitih funkcija u jednom prolazu.

  • pozitivni i negativni kanali,
  • sklapanje,
  • poprečna i uzdužna perforacija ( djelomična)
  • rezanje

 

Dakle, generacija Touchline je fleksibilnija i automatiziranija od bilo kojeg drugog proizvoda u ovoj klasi.

Višegodišnja tradicija MULTIGRAF-a spaja prvorazredne proizvode vrhunske kvalitete, što po našem iskustvu znači da je pouzdan partner za ambiciozne tiskare i krajnje korisnike.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content