Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh ValueJet 1638x

Mutoh ValueJet 1638x opremljen je sa dvije fiksne Piezo-glave najnovije generacije a osim toga radi sa Mutohovom i² (Intelligent Interweaving) tehnologijom. Na taj način postiže izvanredne rezultate ispisa u stvarno kratkom vremenu. Odlučujuće je pritom to, da nove glave proizvode znatno više kapljica koje uz to izlaze i puno većom brzinom. Rezultat je izvanredan ispis pri uobičajenim brzinama ispisa od 36 m²/h pri 720 dpi. Moguća je brzina i do 94 m²/h (360 x 360 dpi / 1 P). Kompaktne dimenzije i gotovo bešumni rad čine ga savršenim za svako radno okruženje.

Mutoh Eco-Ultra printer ValueJet 1638x, koji prima medij širine 1.625mm te ima širinu ispisa 1.615mm, u reklamnoj industriji je pogodan za izradu reklama za vanjsku upotrebu. Jednako se tako dokazao i u izradi reklama za unutarnju upotrebu poput info-panoa, postera, bannera ili POS-displeja.

ValueJet 1638x koristi ECO-Solventne tinte (ECO-Ultra) CMYK u spremnicima od 440 ml ili Universal Mild Solvent (UMS) tinte CMYK u spremnicima od 1000ml. Revolucionarne Eco-Ultra tinte učinkovitije su no ikada i rezultiraju brilijantnim ispisom uz brže vrijeme sušenja bez mirisa i isparavanja. Ispisi ovom tintom postojani su, u vanjskoj primjeni, najmanje 3 godine bez laminacije te 5 do 7 godina sa laminacijom. 4. generacija blago solventne tinte (UMS) omogučuje najisplativiju cijenu ispisa na tržištu uz korištenje originalne tinte.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content