Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh ValueJet1324/1624

Najbrži printeri u ovom cjenovnom rangu su Mutohovi Valuejet printeri. Govorimo o segmentu jeftinijih printera do 140.000,00kn. Kvalitetom i produkcijskim sposobnostima ovi printeri ulaze u sam vrh klase.

Prodajno servisna podrška osigurana je od strane firme TEPEDE iz Zagreba. ValueJet1324/1624 najbrži je eco solventni printer u klasi, sa Epson DX7 ispisnim glavama zadnje generacije. Maksimalna rezolucija je 1440dpi, varijabilna točka od 3.5pl do 35pl, ali sada uz brzine ispisa do čak 29m2/h! Oba modela imaju automatski nož za rezanje materijala, jednostavniju tipkovnicu. Boje nove generacije pakirane su u spremnike od 220ml, 440ml ili čak 1litre- vrlo ekonomična varijanta. Printeri nemaju integriran rezač, ali Mutoh nudi poseban uređaj Mutoh ValueCut, rezač sa optikom. Korisno je imati rezač koji može istovremeno sa printerom odrađivati druge poslove za razliku od Mimakija i Rolanda koji imaju integrirane rezače. Cijena ValueJeta širine 130cm počinje od 77.200,00kn (1.200,31kn) i to je najniža cijena od svih printera na našoj listi širih od 130cm, ali moramo uzeti u obzir da nam za posao često treba i rezač koji poprilično diže cijenu investiranja u ValueJet.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content