Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh XpertJet 1462UF stigao na europsko tržište

Kako smo i najavili nakon ovogodišnjeg sajma Fespa, početkom jeseni na europskom tržištu počet će prodaja Mutoh XpertJet 1462UF UV LED flatbed printera. Upravo je ta informacija nedavno i potvrđena iz Mutoha.

Premijerno prikazan na Fespa 2023, novi XpertJet 1462UF A1+ flatbed printer dodatak je postojećim Mutohovim nagrađivanim XpertJet A3+ i A2+ stolnim direct-to-object printerima. Uz veći dimenziju stola, XPJ-1462UF ima dvije print glave. Jedna je namijenjena za tisak CMYK-a, dok se druga koristi za tisak bijele boje i laka.. Tu su i dvije potpuno nove, ekstra široke UV lampe za poboljšanje produktivnosti višeslojnog ispisa visoke kvalitete.
Novi printer zadovoljit će širok raspon zahtjeva, uključujući 2.5D direct-to-object tisak, industrijski tisak, tisak na ambalažu, sign&display segment, uključujući i tisak Brailleovog pisma.

Ovaj 6-bojni (CMYK, bijela, lak) UV LED direct-to-object flatbed printe ima veličinu stola od 1420 x 700 mm. Može ispisivati na predmete debljine do 15 cm. Stol ima četiri vakuumski zone, podržavajući medije težine do 50 kg/m². Printer pokreće Mutoh RIP softver VerteLith

“Povratne informacije o našem novom pisaču s prije lansiranja na FESPA-i bile su vrlo pozitivne. Izuzetno smo uzbuđeni zbog ovog pisača i sa zadovoljstvom ga stavljamo na raspolaganje tržištima Europe, Bliskog istoka i Afrike. Lansiranje novog printera XpertJet 1462UF znači da Mutoh sada nudi potpuni raspon rješenja za direct-to-object tisak koji pokriva mali format, a sada i novi veći format koji savršeno odgovara popularnom formatu sitotiska 70×100 cm“, komentirao je Stephan Heintjens, voditelj marketinga proizvoda i primjene proizvoda u Mutoh Europe.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content