Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh XpertJet 1641SR Pro pruža fotografsku kvalitetu

Mutoh je početkom ove godine predstavio novu generaciju XpertJet Pro pisača. Radi se o modelima
XpertJet 1341SR Pro i XpertJet 1641SR Pro. Oba pisača opremljena su setom od 4 eko ​​solventne boje. Istih su tehnologija, ali se razlikuju u širini i mogućnostima.

Slovenska tvrtka N.C.R. Ljubljana dugogodišnji je zastupnik brenda Mutoh. U njihovom se izložbenom prostoru možete uvjeriti u kvalitetu ovih pisača te si olakšati odluku o samoj kupnji.

Pisači su opremljeni novim generacijama ispisnih glava naziva AccuFine Head Technology. Ispisne glave daju vrhunske performanse krajnjeg proizvoda, a kod novih pisača su 33% šire i pokrivaju veću širinu tiska.

Mutoh XpertJet 1641SR Pro odlikuje se iznimnom kvalitetom ispisa baziranoj na ispisnoj točki od svega 1.5pl, omogućujući fotografsku kvalitetu ispisa u brzom produkcijskom modu. Koristi MS-41 boje u pakiranju od 1l koje imaju GREENGUARD Gold certifikat tako da se mogu koristiti i u najosjetljivijim prostorima poput bolnica, vrtića i učionica. Pisač ima motorizirani sustav za transport medija te može podnijeti role do 30kg, no kao dodatna oprema mogu se naručiti i jedinice za 40 do 100kg.

Osim navedenih poboljšanih kvaliteta pisač Mutoh XpertJet 1641SR Pro ima i automatsku jedinicu za provjeru mlaznica. To mu omogućuje da otkrije mlaznice koje ne rade dobro, očistiti ih i dalje nastaviti svoj rad.

Još je tu nekoliko novih karakteristika poput automatske kalibracije bi-direkcijskog tiska, kalibracije posmaka te automatskog podešavanja medija. Oba pisača bila su predstavljena i na sajmu Fespa u Berlinu, a u sve  njihove prednosti možete se uvjeriti u izložbenom prostoru tvrtke N.C.R Ljubljana najavom na broj telefona: +386/ 1 51 40 110.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content