PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh XpertJet 1641SR Pro pruža fotografsku kvalitetu

Mutoh je početkom ove godine predstavio novu generaciju XpertJet Pro pisača. Radi se o modelima
XpertJet 1341SR Pro i XpertJet 1641SR Pro. Oba pisača opremljena su setom od 4 eko ​​solventne boje. Istih su tehnologija, ali se razlikuju u širini i mogućnostima.

Slovenska tvrtka N.C.R. Ljubljana dugogodišnji je zastupnik brenda Mutoh. U njihovom se izložbenom prostoru možete uvjeriti u kvalitetu ovih pisača te si olakšati odluku o samoj kupnji.

Pisači su opremljeni novim generacijama ispisnih glava naziva AccuFine Head Technology. Ispisne glave daju vrhunske performanse krajnjeg proizvoda, a kod novih pisača su 33% šire i pokrivaju veću širinu tiska.

Mutoh XpertJet 1641SR Pro odlikuje se iznimnom kvalitetom ispisa baziranoj na ispisnoj točki od svega 1.5pl, omogućujući fotografsku kvalitetu ispisa u brzom produkcijskom modu. Koristi MS-41 boje u pakiranju od 1l koje imaju GREENGUARD Gold certifikat tako da se mogu koristiti i u najosjetljivijim prostorima poput bolnica, vrtića i učionica. Pisač ima motorizirani sustav za transport medija te može podnijeti role do 30kg, no kao dodatna oprema mogu se naručiti i jedinice za 40 do 100kg.

Osim navedenih poboljšanih kvaliteta pisač Mutoh XpertJet 1641SR Pro ima i automatsku jedinicu za provjeru mlaznica. To mu omogućuje da otkrije mlaznice koje ne rade dobro, očistiti ih i dalje nastaviti svoj rad.

Još je tu nekoliko novih karakteristika poput automatske kalibracije bi-direkcijskog tiska, kalibracije posmaka te automatskog podešavanja medija. Oba pisača bila su predstavljena i na sajmu Fespa u Berlinu, a u sve  njihove prednosti možete se uvjeriti u izložbenom prostoru tvrtke N.C.R Ljubljana najavom na broj telefona: +386/ 1 51 40 110.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content