Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh XpertJet kreativac s osam boja uključujući narančastu

Mutoh XpertJet 1682SR Pro printer sa 8 boja, CMYK, Lc, Lm, Lk, uključujući narančastu rješenje je koje je na štand tvrtke Tepede privuklo velik broj posjetitelja ovogodišnjeg sajma Print21 u Zagrebu. Kako nam je rekao, gosp. Dino Štefek, sales manager u tvrtki Tepede, vrhunski ispis narančastih, crvenih i žutih tonova jedan je od glavnih aduta ovog printera. Oni za korisnika znače da može ponuditi puno više od klasičnog CMYK-a. Primjerice, konfiguracija s duplim CMYK-om donosi u duplo veću brzinu. To je veliki iskorak te Mutoh stavlja uz bok s vodećim rješenjima u ovom segmentu. Najavio je da uskoro  izlazi i nova konfiguracija boja s odličnim karakteristikama.

Uz Mutoh na štandu Tepede-a bio je i roll Summa rezač. Pokazali su najjači model iz S Class 3 TC serije širine 1,6m s kamerom u širini.

Uz to pokazali su i potpuno novi model UV flatbed printera od kolega iz New Name-a iz Beograda. Riječ je modelu radne površine od 100x60cm i radne visine do čak 30cm.  Kako nam je rekao, idealno rješenje za kupce koji traže nešto više jer im A2, A3 ili A4 modeli nisu dovoljni.

Niti već dobro poznati label printer OKI PRO 1050 koji uz CMYK koristi i bijeli toner omogućuje visokokvalitetni tisak na etikete nije prošao neopaženo. Iako je već duže vrijeme na tržištu i dalje privlači pozornost kupaca. Radi se o printeru koji je odlično rješenje za ispis kako manjih tako i većih naklada te ovisno o potrebi, ispisuje jednu ili  tisuću etiketa

Više o spomenutim rješenjima te za što su posjetitelji pokazali najviše interesa donosimo u kratkom Print Reportu. Zavirite na Print Magazin YouTube kanal.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content