Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh XpertJet linija kao najbolji UV Led stolni pisači

European Digital Press Association (EDP) nagradila je Mutoh DTO (Direct To Object) UV Led stolne pisače XpertJet 661UF i 461 UF – kao najbolje u klasi!

Kad razmišljate o tisku na razne poklone, maske za telefone, foto proizvode, promotivne proizvode kao što su kemijske, upaljači, USB stikovi, privjesci i suveniri… ili kad trebate izraditi neki prototip, uzorke za pakiranje, tipkovnice ili ukrasne pločice, s Mutoh XpertJet stolnim UV Led pisačima sve to možete i ostvariti.

Bijela boja omogućuje tisak na tamno obojene ili prozirne podloge. Posebnu dodanu vrijednost daje lak s kojim se postižu zadivljujući efekti poput reljefa i trodimenzionalnosti, refleksije i sl.. Jedna od mogućnosti korištenja laka je i ispis na Brailleovom pismu!

Oba modela Mutoh XpertJet UF pružaju kvalitetan ispis na širokom rasponu materijala kao što su: ABS, Alu, staklo, PC, PET, Akril, PP, PS, PVC, Tyvek i drvo. Sve to uključujući trodimenzionalne predmete do 15 cm debljine. S dodatnim modulom možete tiskati i na cilindrične predmete.

Pisači Mutoh XpertJet UF tiskaju s UV Led bojama koje su vrlo otporne i fleksibilne. Boje imaju Gold certifikat, koji zadovoljava standard EN 71-3, za tisak na najzahtjevnije predmete kao što su igračke za djecu, ali i za korištenje u bolnicama.

Svojim kompaktnim “stolnim” dimenzijama pisači su idealni za korištenje na mnogim mjestima. Primjerice od start-up tvrtki, reklamnih agencija, u foto radnjama, do ozbiljne proizvodnje u tisku elemenata u industriji. Širok izbor materijala na kojima možete raditi pruža vam veću mogućnost uspjeha.

Sve što trebate je super ideja…

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content