Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Na DA!-Digitalnim Aplikacijama sudjeluju…

 

Treće po redu izdanje DA! – Digitalnih Aplikacija očekuje Vas za nešto više od mjesec dana, točnije 19. i 20. 3.  u Zagrebu, u City Plazi.
Na otprilike 600 m2 raznoliku ponudu vezanu uz tisak i proizvodnju suvenira, promotivnih proizvoda, etiketa, t-shirta i ostalog tekstila predstavit će renomirani proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rješenja te pružatelja usluga tiska iz Hrvatske i regije.  Fokus eventa je na raznolikosti, od materijala do finalnog proizvoda.

Većina prostora već je rezervirana, a oni koji su to učinili na vrijeme su: Recom, Epson (predstavljat će ga tvrtke DIT i Zinam), Graphic Center &UTT, Igepa Plana, Radin-Grafika, Klio, Grafika Plus, Terra Media, Timep, Eurocop, Digital Partner, Tepede, N.C.R, Repro Grav te Nanodiy i Ibis-Alpha.

Slobodnih prostora ostalo je još malo, stoga ukoliko želite predstaviti svoja rješenja i ponudu, pokazati nešto što nitko nema, onda nikako ne propustite ovo jedinstveno dvodnevno događanje te osigurajte svoj izložbeni prostor!  

Cijelo događanje ima bogat program, a okosnicu čine izložbeni i edukacijski dio.
Edukacijski dio bit će organiziran u suradnji s visokoškolskim grafičkim institucijama, Hrvatskom udrugom sitotiskara (HUS), FESPA-om, HGK, marketinškim stručnjacima te dizajnerima.

DA! je namijenjen tiskarama, proizvođačima i trgovcima suvenira, promotivnih artikala i tekstila, malim obrtnicima, kreativnim pojedincima, fotokopiraonama, vlasnicima OPG-a, HoReCa i hotelijersko- turističkom sektoru…te svima onima koji u tiskanom proizvodu prepoznaju potencijal.

Tijekom oba dana ulaz je za sve posjetitelje besplatan, potrebno je samo registrirati se putem obrasca.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content