Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Na DA!-Digitalnim Aplikacijama sudjeluju…

 

Treće po redu izdanje DA! – Digitalnih Aplikacija očekuje Vas za nešto više od mjesec dana, točnije 19. i 20. 3.  u Zagrebu, u City Plazi.
Na otprilike 600 m2 raznoliku ponudu vezanu uz tisak i proizvodnju suvenira, promotivnih proizvoda, etiketa, t-shirta i ostalog tekstila predstavit će renomirani proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rješenja te pružatelja usluga tiska iz Hrvatske i regije.  Fokus eventa je na raznolikosti, od materijala do finalnog proizvoda.

Većina prostora već je rezervirana, a oni koji su to učinili na vrijeme su: Recom, Epson (predstavljat će ga tvrtke DIT i Zinam), Graphic Center &UTT, Igepa Plana, Radin-Grafika, Klio, Grafika Plus, Terra Media, Timep, Eurocop, Digital Partner, Tepede, N.C.R, Repro Grav te Nanodiy i Ibis-Alpha.

Slobodnih prostora ostalo je još malo, stoga ukoliko želite predstaviti svoja rješenja i ponudu, pokazati nešto što nitko nema, onda nikako ne propustite ovo jedinstveno dvodnevno događanje te osigurajte svoj izložbeni prostor!  

Cijelo događanje ima bogat program, a okosnicu čine izložbeni i edukacijski dio.
Edukacijski dio bit će organiziran u suradnji s visokoškolskim grafičkim institucijama, Hrvatskom udrugom sitotiskara (HUS), FESPA-om, HGK, marketinškim stručnjacima te dizajnerima.

DA! je namijenjen tiskarama, proizvođačima i trgovcima suvenira, promotivnih artikala i tekstila, malim obrtnicima, kreativnim pojedincima, fotokopiraonama, vlasnicima OPG-a, HoReCa i hotelijersko- turističkom sektoru…te svima onima koji u tiskanom proizvodu prepoznaju potencijal.

Tijekom oba dana ulaz je za sve posjetitelje besplatan, potrebno je samo registrirati se putem obrasca.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content