Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Na scenu stiže novi Guandong TRIO

Inovacije su srž tvrtke Guandong koja je tijekom godina kontinuirano radila na razvoju i proizvodnji inovativnih materijala za ispis. Zbog toga je danas na europskom tržištu poznata kao “Specialty Specialist”. Ova dinamična tvrtka posvećena je stvaranju inovativnih materijala koji nadilaze granice vizualne komunikacije.

Guandong je za svoju uvertiru u sezonu 2022.-2023. odabrao Viscom na kojem će TRIO biti predstavljen, između ostalog i prijavom za izbor za proizvod godine.
„U svijetu glazbe trio se može sastojati od različitih elemenata: trio gudačkih instrumenata, trio drvenih instrumenata u raznim sastavima, trio puhačkih instrumenata… Postoji mnogo različitih kombinacija. Isto toliko različitih sastojaka može se kombinirati u formulaciji višeslojnog materijala”, riječi su kojima novi proizvod najavljuje g. Edoardo Elmi, predsjednik i osnivač Guandonga i jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za plastiku. Evo što kaže zašto je Guandong TRIO medij bez presedana.
“Naš odjel za istraživanje i razvoj radio je na razvoju TRIO-a jako dugo. Baš kao kad se priprema glazbeno djelo. Vježbali smo mjesecima, testirali razne instrumente kako bismo dobili simfoniju kojoj smo težili.” A idealna simfonija za Guandong je gotovo univerzalna podloga u smislu mogućnosti ispisa i prianjanja boje.

TRIO u svim kombinacijama

Inovativni višeslojni materijal znači da se TRIO može koristiti sa svim glavnim tehnologijama ispisa (laser, indigo, ink jet, offset i digitalni ofset), osiguravajući izvrsne rezultate s bilo kojom vrstom tinte (tekući i čvrsti toner, UV, LED, latex i eco-solvent). Nadalje, posebna veziva od kojih se TRIO slojevi sastoje jamče optimalnu izvedbu čak i pri najekstremnijim temperaturama, u rasponu od -20°C do +160°C. “Na temelju svog velikog iskustva u svijetu tiskanih medija, mislim da je ovaj proizvod revolucionaran”, zaključuje g. Elmi.

Guandong_TRIO

TRIO je visokokvalitetna troslojna folija od kompozitnog materijala koja spaja održivost i iznimnu svestranost primjene. Napravljen je od 74% reciklirane plastike i od samog početka razvoja vodilo se računa da sadrži što više recikliranih materijala. Sve to bez ugrožavanja kvalitete gotovog proizvoda. Zapravo, TRIO jamči maksimalnu stabilnost za bilo koju vrstu primjene. Guandong TRIO može se 100% reciklirati i ističe se odličnim omjerom cijene i učinka. Dostupan je u arcima, koje distribuira odjel Mr Magnus, i u rolama.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content