Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Na tržište dolazi Mimaki DTF printer

Mimaki je razvio svoj prvi direct-to-film printer (DTF), TxF150-75 i pigmentnu heat transfer boju, PHT50 .

Prema najavama, prodaja će početi u travnju 2023., ciljajući na aplikacije za tisak na tekstilu i odjeći. Novi član Mimaki obitelji prvi put je tržištu predstavljen na eventu Printwear & Promotion Live! (Birmingham, UK), u veljači ove godine.

DTF tisak je metoda tiska koja je postala široko rasprostranjena u tekstilnoj industriji i industriji odjeće. Pritom, posebno na tržištu tiska odjeće za koje su tipične T-shirt majice.

TxF150-75, razvijen od strane Mimaki Engineering-a. To je ink jet printer s maksimalnom širinom ispisa od 80cm za proizvodnju DTF preslikača. PHT50 pigmentna boja za prijenos topline za DTF, koja se sastoji od pet boja (CMYK i bijela), trebala bi do kraja ožujka dobiti certifikat ECO PASSPORT. On je neophodan za dobivanje međunarodnog sigurnosnog standarda za tekstilne proizvode OEKO-TEX.

Kako bi prevladao problem začepljenja bijele boje, koja muči DTF rješenja, Mimaki je, između ostalog, implementirao funkciju cirkulacije bijele boje MCT (Mimaki Circulation Technology). Novi printer također ima Mimaki NCU (Nozzle Check Unit – jedinica za provjeru mlaznica) i NRS (Nozzle Recovery System – sustav za oporavak mlaznica) tehnologije koje podržavaju stabilan rad. One osiguravaju kontinuirani ispis bez zaustavljanja rada.

TxF150-75 trebao bi, kako je ranije napisano, krenuti u prodaju u travnju 2023. Mimaki DTF ponuda uključuje printer, boje i RIP softver.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content