Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najava FESPA-e 2018

FESPA je objavila da će se njihov idući sajam održati 15.05.2018.-18.05.2018.g. u Berlinu.

Očekuje se da će sljedeća izložba pokriti devet dvorana sajma “Berlin Messe”. Berlin je omiljeni grad mnogih izlagača jer imaju pozitivne uspomene na posljednji sajam koji je tamo održan, a to je bilo 2007.g.. Glavni je grad, najveći je u Njemačkoj te sedmi grad po veličini u Europi, svjetski je poznat kao centar kulture, politike i znanosti, a zbog kontinentalne, zračne i željezničke povezanosti, dostupan je svim većim europskim i međunarodnim gradovima.

Organizatori sajma se uvijek savjetuju s izlagačima o mjestu održavanja idućeg sajma kojima je Berlin jedan od favorita.

Kada je FESPA zadnji puta bila organizirana u Berlinu, privukla je puno više posjetitelja iz istočne Europe, posebice iz Poljske i Rusije uz tradicionalnu posjetu poduzetnika uz zapadne Europe.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content