Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo 2. Print 4.0 konferenciju

Sve što se događa posljednjih godina vezano uz tehnološka dostignuća dokazuje da se nalazimo usred industrijske revolucije. Četvrta industrijska revolucija ili kako je neki vole nazivati Industrija 4.0 krovni je pojam koji obuhvaća spajanje tehnoloških dostignuća koja mijenjaju svjetske proizvodne industrije i procese i na velika vrata ulazi i u grafičku industriju te donosi novu eru pametne proizvodnje – Print 4.0.

Što to znači za tiskare? To znači značajnu transformaciju poslovanja, odnosno automatizaciju i digitalizaciju proizvodnje.
Zašto? Zato jer će tiskare koje automatiziraju svoje poslovanje povećat konkurentnost, fleksibilnost, produktivnost, a time i profitabilnost.
Što će biti s onima koje to one učine? Nažalost, nestat će s tržišta.
U kojem smjeru trebaju tvrtke, pa tako i grafičari krenuti ukoliko žele poslovati jednostavnije, brže,  inovativnije i naravno, profitabilnije?  Smjer je to koji, uz ulaganje u hardver, odnosno strojeve i opremu, zahtijeva i ulaganje u softver, odnosno IT infrastrukturu koja će omogućiti upravljanje svim poslovnim procesima bez obzira gdje se nalazili. Koncentrirati se isključivo na ulaganje u strojeve, za grafičare bi mogao biti siguran put u vrlo skupi neuspjeh.

Kako bi Vam olakšali put prema Printu 4.0, a na temelju izvrsnih reakcija nakon prve Print 4.0 konferencije održane 2018. , u Zagrebu, 7. 5. 2020. organiziramo 2. po redu Print 4.0 konferenciju
Ovo su samo neke od tema koje Vas očekuju:

  • Industrija 4.0 / Print 4.0 značaj i trendovi  
  • Grafička industrija Adria/Balkan regije na putu prema Printu 4.0
  • Automatizacija
  • Softver / Workflow rješenja – iskustva zadovoljnih korisnika
  • Web to print
  • Standardizacija ofsetne i digitalne proizvodnje
  • Print on demand
  • Nove tehnologije – 3D tisak…
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content