Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo konferenciju Ambalaža i etikete

Ambalaža i etikete su svuda oko nas. Prisutne su u gotovo u svim područjima masovne potrošnje kao što su prehrambena, duhanska, farmaceutska i kemijska industrija te se susrećemo s njima u gotovo svim sferama života.
Na globalnoj razini, industrija ambalaže je ogroman ekonomski generator. Statistički podaci Smithers Pire pokazuju da će tržišna vrijednost svjetske ambalažne industrije do 2020. godine dosegnuti  bilijun dolara, što je 839 milijardi dolara više u odnosu na 2015. godine.  Potrošački trendovi i općenito trendovi u ambalažnoj industriji glavni su pokretač ove ogromne stopu rasta.
Kako potražnja za etiketama i ambalažom i dalje raste, tiskari koji diverzificiraju ponudu svojih proizvoda bit će među liderima u ovom segmentu tiskarske industrije.
Bilo da se radi o etiketama, fleksibilnoj ambalaži, papirnoj ili kartonskoj ambalaži najnovije tehnologija tiska značajno su olakšale tiskarima da prošire svoje proizvodne linije i ponude vlasnicima brendova različite formate ambalaže pod jednim krovom.

Sve gore navedeno i više je nego dovoljan razlog za okupiti globalne i regionalne proizvođače i korisnike ambalaža i etikete te sve ostale uključene u proces prije i nakon tiska na konferencije Ambalaža i etikete koja će se 5. i 6. 11. 2019. održati prostorima Kraš Auditoriuma u Zagrebu.

Predviđene teme koje će biti obuhvaćene konferencijom: 
Mogućnosti i kvaliteta ispisa na različitim materijalima
Tisak ambalaže – trendovi, različite tehnike i materijali
Tisak etiketa – trendovi, različite tehnike i materijali
Dizajn
Hibridna rješenja
Automatizacija
Dorada ambalaže i etiketa
CTP rješenja
Standardizacija
Boje…

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content