Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo konferenciju o digitalnom tisku tekstila

 

Digitalne tiskarske tehnologije sve više ulaze i polako mijenjaju industriju tiska tekstila dajući joj novi zamah. U izvješću „Budućnost digitalnog tiska tekstila do 2021.“ engleska Smithers Pira predviđa tržištu digitalnog tiska tekstila rast od 17,5 posto u idućih pet godina, uz ukupnu tržišnu vrijednost od 2,66 milijardi dolara. Iako u ukupnom udjelu tiskanog tekstila onaj otisnut digitalno predstavlja tek mali dio, oko 3 %, renomirani proizvođači strojeva kao što su Mimaki, Epson, Durst, Kornit, Ricoh, prepoznali su potencijal te tržištu ponudili svoja rješenja. Ako je suditi po tome koliko je tekstil zastupljen na vodećim svjetskim sajmovima, jasno je da digitalni tisak tekstila spada u jedan od najprofitabilnijih segmenata grafičke industrije.

Želeći ukazati na aktualne trendove u tisku tekstila te predstaviti mogućnosti, inovativna rješenja i dostupne tehnike i tehnologije, Print Magazin organizira konferenciju Digitalni tisak tekstila, koja će se 09. 10. 2018. održati u Zagrebu, u hotelu International.

Konferencija je namijenjena svima onima koji u digitalnom tisku tekstila vide iskorak prema nečem novom i drugačijem, što otvara put novim tržišnim nišama, a time i boljoj zaradi. .
Očekuju Vas predavanja renomiranih domaćih i stranih stručnjaka te kroz izložbu prikaz dijela onog što digitalni tisak može, kada je riječ o tekstilu. Zlatni sponzor ove konferencije će biti tvrtka Grafik.net.

Više informacija pročitajte uskoro na našem web portalu i u našim newsletterima, a bit će nam drago ako nam se već sada javite s povratnom informacijom da ste zainteresirani za sudjelovanje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content