Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najbolji Ricoh partner u regiji EMEA – tvrtka Eurocop d.o.o.

Tvrtka Eurocop d.o.o. već dugi niz godina posluje na tržištu Hrvatske i regije. Bave se veleprodajom papira i uredske opreme. Osim veleprodaje, imaju i servisni odjel koji se bavi instaliranjem strojeva, održavanjem istih kao i popravcima uredske opreme. Zastupnici su velikog broja brendova od kojih ovog puta želimo istaknuti Ricoh. Ricoh je jedan od vodećih svjetskih proizvođača tehnologije za digitalni tisak.

Već drugu godinu za redom, tvrtka Eurocop je dobila diplomu za najboljeg Ricoh partnera u regiji EMEA, u izboru od 160 distributera. Diplomu su primili na godišnjoj konferenciji distributera za regiju EMEA, u Cape Town-u, Južnoafrička Republika.

Rezultat je to dugogodišnjeg predanog rada svih djelatnika, njihovog kontinuiranog školovanja, osposobljavanja i posvećenosti svakom kupcu, malom i velikom.

Čestitamo im na dodijeljenom priznanju!

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content