Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najbolji wraperi nastupaju na Grafimi

AB Wrap Star na Grafimi

Već tradicionalno natjecanje Adria/Balkan Wrap Star će u sklopu ovogodišnje Grafime koja se održava od 26. do 29.09. u hali 4 Beogradskog sajma predstaviti najbolje wrap profesionalce iz cijele regije.

Najbolji iz regije Adria Balkan

Tijekom održavanja sajma Grafima, Print Magazin će u suradnji s partnerima organizirati Adria/Balkan Wrap Star natjecanje u obljepljivanju vozila. Natjecanje će okupiti osam najboljih natjecatelja s lokalnih natjecanja koja su tijekom ove godine održana na tri lokacije u regiji i to s natjecanja u Vrdniku gdje je pobjedu odnio Predrag Aćimović. Drugi pobjednik natjecanja u Sarajevu je Darko Zlatanović, te pobjednik natjecanja iz Zagreba koje će biti 12. i 13.9.2018.

Uz njih će se natjecati drugoplasirani i trećeplasirani natjecatelji s lokalnih natjecanja. Ovo natjecanje će biti odlična prilika natjecateljima da odmjere svoje vještine prije europskog natjecanja koje će se održati 18. i 19. 1. 2019. u Düsseldorfu, u sklopu sajma Viscom.

Uz natjecanje u obljepljivanju vozila, posjetitelje očekuju i prezentacije folija poduzeća Car Foil Shop, Llumar Srbija, Oracal Polikarbonata te Sitotehnike koji će predstaviti najzastupljenije brendove folija na tržištu regije.

Sponzor tiska folija s kojima će se raditi na natjecanju je Epson. Kao i na drugim lokalnim natjecanjima, tisak s Epson pisačima se pokazao iznimno ekonomičnim, visoke kvalitete te odlične postojanosti otiska. Na štandu Epsona, u sklopu natjecanja, posjetitelji će moći vidjeti mogućnosti tiska Epsonovih pisača serije SureColor SC-S.

Sponzor folije na koju će se vršiti tisak i laminacije koja štiti tisak od vanjskih utjecaja je tvrtka Oracal Polikarbonati. Oni će na svom štandu predstaviti širok izbor materijala i pribora za wrap vozila.

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete 26.-29.9.2018., na Grafimi u Beogradu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content