Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najbolji wrapperi u regiji rade kao jedan

Finale ovogodišnjih Adria/Balkan Wrap Star natjecanja bilo je prošli tjedan tijekom održavanja 40. po redu sajma Grafima u Beogradu.
Naime, tamo se, u wrap corneru, okupilo osam najboljih wrap majstora i majstorica s tri prethodna natjecanja koja su u organizaciji Print Magazina održana u Vrdniku, Sarajevu i Zagrebu.
Predrag Aćimović, Darko Zlatanović, Goran Morarević, Igor Miladinović, Silvio Prlić, Vojkan Najdanović, Dina Ferenc i Noemi Mate prvi dan pokazali su koliko su uspješni u apliciranju printabilne folije, dok su drugi dan radili kompletnu promjenu boje vozila. Prvi dan radili su u parovima po dvoje i po četvero dok su drugi dan radili svi zajedno te uz vrhunske vještine pokazali i zajedništvo radeći i dišući kao jedan. Bila im je to ujedno i dobra priprema pred odlazak na europsko natjecanje koje se od 8. do 10. 1. 2019. godine održava u sklopu sajma Viscom u Düsseldorfu.
Upravo zbog zajedništva koje su pokazali, tvrtka Oracal Polikarbonati, sponzor Orafol folije te tvrtka Epson koja je odradila tisak grafika sve su natjecatelje nagradili prikladnom novčanom nagradom.
Zajedničkom, spontanom odlukom svih natjecatelja pehar AB Wrap Star Grafima uručen je Marku Đuriću, menadžeru zaduženom za regiju Balkan u tvrtki Epson koja je podržala sva četiri održana natjecanja.  On je zajedno s Nenadom Đolovićem, voditeljem marketinga u tvrtki Oracal Polikarbonati, natjecateljima poželio puno uspjeha u Düsseldorfu, uz želju da se vrate kao pobjednici.
Tijekom trajanja natjecanja umjetničko udruženje „Kako oćeš“ u suradnji s beogradskom Školom za dizajn i tvrtkom Epson organiziralo je i radionicu oslikavanja panela sa sprejevima na vodenoj bazi, dok je tvrtka 3M svima zainteresiranima teoretski i praktično prezentirala aplikaciju folija ovog poznatog američkog proizvođača.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content