Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najnoviji proizvod tvrtke Nanodiy d.o.o.

Najnoviji proizvod iz ponude koprivničke tvrtke Nanodiy d.o.o. je vrlo koristan paket Nanodiy materijala za korisnike, pod nazivom Start Box. Nanodiy Start Box je praktičan kovčežić namijenjen prodajnom odjelu distributera za jednostavniju komunikaciju u B2C poslovanju ili konkretno samom korisniku, kojemu olakšava korištenje tehnologije a i vrlo je jeftina i praktična opcija za početnike u radu s Nanodiy tehnologijom.

Start Box paket sadrži osnovne Nanodiy proizvode za pokretanje tiska s Nanodiy tehnologijom: 1 paket Nanodiy boje (CMYK – 50ml), set Nanodiy stabilizatora (Standard, Gold, Silver i Vintage – svaki 100g), 1 paket Nanodiy papira A4, USB memorijski stik s ICC profilima i uputstvima te 2 role MTF folije.

Nakon predstavljanja proizvoda na milanskom Viscom-u, Nanodiy Start Box proizvod će biti dostupan za prodaju od 12.11.2018. kod lokalnih distributera.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content