Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najveći brendovi folija na jednom mjestu

U Muzeju starih automobila Ferdinand Budicki, u kojem će se 12. i 13. 9. održati treće po redu Adria/Balkan Wrap Star natjecanje, očekuju Vas i izložbeni prostori 11 tvrtki na kojima ćete imati priliku vidjeti ponudu folija i ostalih materijala renomiranih svjetskih brendova. Evo što će predstaviti:

 • Fortuna Digital posjetiteljima će predstaviti najnovije trendove iz širokog asortimana Avery Dennison folija premium kvalitete. Moći ćete isprobati Avery Supreme Wrapping film, saznati sve o funkcionalnosti Avery Protection filma i laminacije za zaštitu karoserije vozila od kamenčića, asfalta i drugih sitnih oštećenja. Kao novitet iz Averya bit će predstavljena i MPI 1405 easy apply (bubble free), najtrajnija cast printabilna 3D full wrap folija, a očekuju Vas i brojna druga iznenađenja
 • Epson će u Zagrebu biti predstavljen od strane njihovog partnera, tvrtke Dit d.o.o.. Na njihovom izložbenom prostoru posjetitelji će se upoznati s rješenjima i tehnologijama iz Epsonovog portfelja proizvoda za profesionalni tisak i tisak velikih formata 
 • Radin Grafika, divizija za digitalni tisak posjetiteljima će predstaviti Intercoat samoljepive folije, Agfa strojeve za digitalni tisak velikog formata, zamjenske solventne i eco solventne boje Agfa Arigi, reklamnu opremu, Mobi24 displaye te ostali asortiman povezan s digitalnim tiskom.
 • Dipa će predstaviti novu 3M 180 seriju folija, i to: IJ180mC-10, 3M IJ180mC-114 te 3M IJ180mC-120. Ove folije imaju ljepilo Comply™ s mikrotehnologijom. Također će biti predstavljena i 3M 1080 serija.
 • Llumar, kojeg u Hrvatskoj zastupa tvrtka Soltereo d.o.o., posjetiteljima će predstaviti foliju ovog američkog brenda koje proizvodi CPFilms Inc., najveći svjetski proizvođač prozorskih folija te profesionalnih zaštitnih folija. U ponudi imaju kompletnu liniju proizvoda za građevinske i automobilske namjene.
 • Foliatec Hrvatska će u Zagrebu predstaviti Foliatec Plastic – foliju za plastične dijelove automobila, Foliatec window foliju za stakla, auto program, serije blacknight i blacksteel. Posjetiteljima će predstaviti i Foliatec brake caliper lacquer set – set za bojanje kočionih čeljusti te sve što vam je potrebno za varijantu uradi sam.
 • Linea design će iz svoje bogate ponude posjetiteljima predstaviti širok asortiman materijala za obljepljivanje vozila, ali i razne folije koje se mogu koristiti u arhitekturi, odnosno na vanjskim i unutarnjim dijelovima zgrada. Također će predstaviti Skyfol BabyGuard – foliju za zatamnjivanje stakala, dok će od američkog proizvođača STEK posjetitelji moći vidjeti PPF foliju (Paint Protection film). Na štandu će biti i obučeni treneri iz Mađarske.
 • Reply će na AB Wrap Star natjecanju predstaviti jedan od brendova koje distribuiraju, a to su japanski skalpeli i nožići brenda Olfa.
 • Trgo Fortuna će  predstaviti ponudu kvalitetnih vinila, laminacije, One Way Vision folije i papir tvrtki Decal i Frimpeks. Također će predstaviti i proizvodni program za signmakere, španjolske tvrtke Plast Grommet.
 • Manus Dei i Car Foil Shop predstavit će KPMF folije koje je tržište jako dobro prihvatilo. U svojoj ponudi imaju sve vrste auto folija, PVC folije 3D Carbon, 2D Carbon, mat, sjajne, brušeni aluminij, krom i mnoge druge. Pokazat će i ENFOL folije koje služe za zatamnjivanje stakala te Steinel fenove.
 • Mr Clipart će predstaviti svoju bazu predložaka za dizajn i izradu natpisa za vozila s točnim mjerama svakog pojedinog vozila. Baza se sastoji od različitih kategorija vozila, od osobnih vozila, malih dostavnih vozila, SUV-ova, kombi vozila, kamiona i autobusa.
Najnoviji oglasi
 • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content