Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najveći izbor kalendara spremno čeka grafičare

OG Grafika – sa svojim sloganom „tvornica knjiga i kalendara“ više od 70 godina djeluje na tržištu regije. Povodom nove sezone poslovnog darivanja, naša sugovornica je direktorica tiskare, gospođa Valerija Blašković.

Jedna ste od najstarijih tiskara u regiji s kontinuiranim radom. Svake godine u trećem i četvrtom kvartalu okrećete se svojoj konkurenciji i postajete veliki dobavljač promotivnog programa tiskarama. Naime, dio grafičara upravo u tom dijelu godine ima najveće potrebe za promotivnim proizvodima. Što ste im sve pripremili ove godine?

U OG Grafici dugi niz godina imamo radno ljeto i već u prvom dijelu 9. mjeseca spremni smo za isporuke velikih količina kalendara, ali i rokovnika, notesa i planera gotovih za dotisak logotipa. Ili kako mi to kratko kažemo „sve od papira“
Ove godine imamo u ponudi 80 vrsta kalendara raznih motiva, opsega i dizajna. Od toga je 19 modela poslovnih kalendara. U zadnjem dijelu ljeta naš pogon radi punim kapacitetom. Tako da već sada imamo sve kalendare na skladištu spremne za isporuku već sljedećeg radnog dana. Osim više dostavnih službi s kojima imamo ugovorenu isporuku, posjedujemo i vlastiti vozni park za hitne dostave ili kamionske dostave velikih narudžbi. 

Naši najvažniji kupci su tiskare koje rade dotisak na kalendare. Osluškujući njihove potrebe, na skladištu imamo pripremljene uvezane, ali i neuvezane kalendare kako bi kupcima omogućili različite načine apliciranja logotipa na kalendar.
Tiskare na ovaj način ne trebaju brinuti o dizajnu, planirati količine i stavljati zalihe na skladište. Na dnevnoj bazi mogu naručiti potrebne minimalne količine i imati dostupno 80 vrsta kalendara za svoje kupce.
Poslovne kalendare uvijek imamo na skladištu do kraja prvog mjeseca za one kupce, a takvih uvijek ima, koji zaboravljaju naručiti kalendare na vrijeme. 

U kojem još poslovima vam može pomoći OG Grafika pročitajte u intervju u sada dostupnom online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content