Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nakon Beograda, sajam Print21 očekuje vas u Zagrebu

Prvo uspješno izdanje sajma Print21 održano krajem 2020. u Zagrebu, najbolja je pozivnica da nikako ne propustite novo izdanje. Naime, 13. i 14. 4. 2022., u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma očekuje vas još jedan sajam grafičkih tehnologija Print21 Zagreb.

Treći je to po redu Print21. Naime, mjesec dana prije Zagreba, bit će održano drugo po redu ukupno, a prvo srpsko izdanje sajma.
Pripreme i za jedan i za drugi odvijaju se paralelno, a na oba vas očekuje puno noviteta i zanimljivih rješenja. Iznimno nas veseli što, unatoč svim izazovima, sajmovi u organizaciji Print Magazina, idu i kroz 2022.

Puno rješenja na jednom mjestu

O uspješnosti prvog izdanja sajma Print21 Zagreb, najbolji svjedoči veliki interes izlagača za novo zagrebačko izdanje. Svoje sudjelovanje već je potvrdilo više od 20 izlagača koji će predstaviti trendove i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija i pratećih rješenja. Na jednom mjestu vidjet će te sve od malih aplikacija do velikih formata. Naglasak je na sign& promo segmentu, digitalnom komercijalnom tisku iz arka, tisku tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija.
Vidjet ćete sve ono što je u grafičkoj industriju u segmentu digitalnih rješenja trenutno in.

Kao i uvijek, očekuje vas i edukacijski kutak. Ovaj put malo drugačiji. Naime, klasičan koncept predavanja za govornicom, zamijenit ćemo neformalnim razgovorima sa stručnjacima iz pojedinih područja i to uz kavicu.

Detaljnije informacije donosimo uskoro, no vi svoj dolazak možete potvrditi već sada.  
Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji, i na Print21 ulaz je besplatan.
Potrebna je samo prijava putem naše web stranice www.print-magazin.hr
Veselimo se vašem dolasku!


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content