Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nakon Umaga DA Vas očekuje u Vrdniku

U veljači ove godine Print Magazin je u Umagu prvi put organizirao event posvećen digitalnom tisku i njegovoj primjeni kod malih aplikacija – DA – digitalne aplikacije. Velik broj posjetitelja, njih oko 430, najbolja su potvrda uspješnosti. Nakon prvog uspješnog izdanja, Print Magazin priprema drugo koje će se održati u Vrdniku (kraj Novog Sada), 16. i 17. 3. 2018.

Cijelo događanje zamišljeno je kao izložbeni prostor s live demonstracijom mogućnosti različitih strojeva te izložbenim dijelom u kojem će grafičari iz Srbije, ali i iz cijele regije predstaviti svoju ponudu.
Zašto male aplikacije? Zato što digitalne tehnologije pružaju gotovo neograničene mogućnosti kod tiska na male, promotivne proizvode. U Vrdniku ćete moći naučiti puno o tisku na različite vrste materijala (kamen, drvo, staklo, keramiku, plastiku, metal…), vidjeti tisak na različite vrste tekstila (majice, kape, kišobrane, čarape…) te saznati sve o mogućnostima tiska na male promotivne proizvode (olovke, upaljače, USB stikove, privjeske…). Događanje je namijenjeno tiskarama, turističkom i HoReCa sektoru, suvenirnicama, fotografima, dizajnerima…, a osim izložbenog dijela očekuje vas i prateći stručni program te natjecanje u obljepljivanju vozila.

Savjet: nikako ne propustiti!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content