Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy Dark predstavljen na FESPA-i u Münchenu

Ovogodišnji najveći europski sajam digitalnog tiska FESPA  iskorišten je za predstavljanje novog, dugoočekivanog proizvoda iz tvrtke Nanodiy. Pod nazivom Nanodiy Dark se krije tehnologija tiska kolor otisaka i fotografija na tamne podloge. Najčešća upotreba bit će u tisku na tkanine, ali Nanodiy Dark će imati svoju primjenu i na tisku na drvo, karton ili  metalne površine.

Nanodiy Dark je razvijen u samo nekoliko mjeseci korištenjem postojeće Nanodiy tehnologije, ali i razvojem novih boja i novih transfer medija. U odnosu na konkurentske tehnologije poput t-shirt pisača ili OKI white tehnologije, Nanodiy Dark će na tržište krenuti sa niskom početnom cijenom tehnologije i sa ekonomičnom cijenom personaliziranih kolor otisaka.

“Sajam FESPA je fantastična platforma za B2B susrete i predstavljanje dostignuća na polju grafičke industrije. Ponosni smo na naš novi proizvod. Nanodiy s ovom tehnologijom ulazi u svijet ozbiljnije, personalizirane grafičke proizvodnje. Vrlo smo zadovoljni reakcijom naših starih partnera, ali i vlasnika konkurentskih tehnologija koji su nam čestitali na uspjehu. Nanodiy Dark će biti u prodaji od sredine sljedećeg mjeseca na tržištima Europe, a početkom sedmog mjeseca će biti dostupan u globalnoj prodaji,” komentirao je Nenad Đolović, voditelj marketinga u tvrtki Nanodiy.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content