Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy DTF linija instalirana u tvrtki Rost Šport

Odmaknuli smo se godinu i nešto od pomalo sramežljivog i neprimjetnog ulaska DTF tehnologije na tržište naše regije. Danas je DTF tehnologija u punom zamahu ulaska na tržište. Tome u prilog govori činjenica o instalacijama koje nisu nužno uvijek vezane direktno uz grafičku industriju.
Tvrtka Nanodiy, jedna je od vodećih u digitalnoj tehnologiji termo transfer tiska na tekstil i druge termostabilne podloge. Nedavno su u tvrtki Rost Šport instalirali svoj najsnažniji model – Nanodiy DTF premium liniju za digitalnu proizvodnju termo transfer preslikača.

Tvrtka Rost Šport, kako nam je rekao gosp. Ivan Trtanj, team lead manager, bavi se primarno prodajom sportske opreme. Jedan od njihovih važnijih i uspješnijih programa je i prodaja dresova sportskim klubovima. U tom programu kupac dresa očekuje da ga se opremi s brojevima, grbom kluba i eventualno logotipom sponzora.

„Do sada smo za tisak na dresove koristili print&cut tehnologiju i termo transfer folije. U određenim slučajevima  dobavljali smo gotove preslikače iz sitotiskarskih radionica. No, sitotiskari nisu bili sretni kada smo im naručivali petnaestak ili dvadeset grbova, a mi nismo bili sretni kada smo imali dizajn s puno sitnih detalja te nam je trebalo i nekoliko sati da kvalitetno očistimo termo transfer film prije tiska na dres. Na žalost, rijetki su klubovi kod nas koji naručuju stotinjak dresova, u pravilu su to manje količine koje stvaraju teret u proizvodnji. Problemi s kojima smo se susretali natjerali su nas u stalna propitivanja kako bolje riješiti tisak malih naklada. Učinilo nam se da s DTF-om te male naklade, koje čine i najveći dio našeg posla, možemo lakše, brže i naravno, povoljnije odraditi“, kaže gosp. Trtanj.

Kakvi su dojmovi nakon prvih odrađenih poslova te što sada s Nanodiy DTF tehnologijom mogu, a prije nisu, pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu u novoj epizodi Print Reporta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content