Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

NANODIY u finalu Zagreb Connect-a

NANODIY u finalu Zagreb Connect-a

Jedan od najvažnijih event-a startup scene je ovogodišnji Zagreb Connect. Održava se 29. i 30.11. u sklopu EBAN Winter University 2016. Dvadeset najboljih svjetskih startup-ova iz IT i Hardware industrije predstavit će svoja tehnološka rješenja potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama, poslovnim anđelima. Među ostalim, event će pratiti više od 400 investitora, prijavljeno je više od 1000 posjetitelja, a posebni gosti su Allyson Reneau iz američke NASA-e, Dov Moran -izumitelj USB memory stick-a, Frank M. Salzgeber iz Europske svemirske agencije, Peter Cowley – UK Business Angel 2014/15. godine, Bruce Dickinson, pjevač sastava Iron Maiden.

NANODIY je inovativan i iznimno jednostavan proces tiska na t-shirt majice, platnene i papirnate vrečice, drvo, kišobrane i druge predmete. Unatrag nešto više od godine dana je zaživio na tržištu stvarajući zaseban dio tržišta. Koriste ga grafički profesionalci ali i početnici kojima je posebno zanimljiv zbog svoje jednostavnosti i male početne investicije. Investicijska zajednica je prepoznala tržišni potencijal Nanodiy-a i prije pola godine je okrunjen prvom nagradom na međunarodnom Voogle natjecanju. Nadajmo se dobrom uspjehu Nanodiy-a na Zagreb Connect-u. To će biti uspjeh i za tiskarsku industriju jer je Nanodiy jedini projekt iz tiskarske djelatnosti, a izabran je između 150 najboljih svjetskih tehnoloških rješenja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content