Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

NANODIY- majica otisnuta za manje od jedne minute

Na Beogradskoj Grafimi, predstavljena je nova tehnologija tiska na majice. Naši susjedi na štandu su imali četiri dana pune ruke posla. Počeli smo im zavidjeti na broju ljudi koji su ih posjetili. Predstavili su novorazvijenu, NANODIY tehnologiju prijenosa tekstilne pigmentne boje termotransferom na svijetle tkanine.


Specifičnost ove tehnologije je vrlo mala početna investicija u opremu, dovoljan je printer sa mikropiezo tehnologijom kojeg možete nabaviti za stotinjak eura. Početni komplet NANODIY boja, stabilizatora i papira iznose oko sedamdeset eura. Ovo Vam je dovoljno sredstava za pokretanje investicije. Pretpostavljamo da imate termo prešu. Brzina apliciranja je iznenađujuće dobra. Nakon otiska na NANODIY papir koji traje desetak sekundi, otisak poprašite sa stabilizatorom. Boja se djelovanjem stabilizatora pretvori u gel. Tako pripremljen papir sa “gelastom” bojom stavite na majicu i prešate 30 sekundi. Već nakon desetak sekundi hlađenja, papir uklonite i imat ćete savršen otisak na svijetlim tkaninama. Cijeli proces od tiska do gotove majice traje manje od jedne minute.
Osim nekoliko stotina majica, podijelili su i dvjestotinjak torbi otisnutih NANODIY TEHNOLOGIJOM. Već drugog dana sajma vratilo se nekoliko zainteresiranih poduzeća za distribuciju. Prema najnovijim saznanjima, NANODIY tehnologiju distribuira poduzeće ALIM u BiH. Za područje Srbije trenutno se NANODIY tehnologija može nabaviti u poduzeću MULTIPRINT u Novom Sadu i poduzeću KALE u Rumi.

Za više informacija o NANODIY tehnologiji možete saznati na njihovom webu www.nano-diy.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content