Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy nastupa na poljskom sajmu RemaDays

Tvrtka Nanodiy d.o.o. aktivno sudjeluje na mnogim sajmovima i eventima pa će tako svoje proizvode predstaviti i na nadolazećem sajmu RemaDays koji će se od 13.-15.02.2019. održati u Varšavi. Nanodiy tehnologija prisutna je na tržištu zadnje tri godine a zahvaljujući jednostavnosti korištenja, praktičnosti i niskim cijenama otisaka osvojila je tržište regije, europska ali i svjetska tržišta. Uz standardnu ponudu svojih artikala, posjetiteljima sajma će predstaviti novitete iz svoje ponude a to su Nanodiy Start Box – kompletno rješenje za pokretanje poslovanja. Također će se tu naći i Nanodiy Stabilizator PRO-200g kao i nove folije Nanodiy NEO.

Od novih artikala posjetiteljima će biti ponuđen i stabilizator Nanodiy Vintage s novom formulacijom koji znatno olakšava tisak na tamne tekstilne predmete. Predstavnici tvrtke Nanodiy pozivaju sve zainteresirane da ih posjete u Varšavi, u hali E, na štandu D22a.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content