PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy nastupio na njemačkom sajmu Viscom

Koprivnička tvrtka Nanodiy bila je jedna od izlagača iz naše regije na sajmu vizualnih komunikacija – Viscom, u Dusseldorfu, održanom od 8. do 11.1.2019. godine.

Na sajmu su osim stalne ponude tehnologije za tisak na tekstil predstavili i najnovije rješenje za ispis jakih boja – Nanodiy Neo, za koje se, kako smo saznali, na sajmu pokazivao i najveći interes.

Nanodiy_NEO_otisak_Viscom_Dusseldorf_Print_Magazin

Voditelj prodaje u tvrtki Nanodiy, g. Danijel Galinec za nastup na sajmu kaže: “Ovo nam je već treći nastup na Viscomu i pokazao se najboljim do sad. U tri dana sajma napravili smo preko 100 prezentacija Nanodiy tehnologije. Broj zainteresiranih, potencijalnih novih kupaca je nevjerojatan, baš kao i iskustvo koje smo stekli na ovom sajmu. Posjetitelji s kojima smo komunicirali dolazili su iz raznih država, od Portugala pa sve do daleke Indije – što je učinilo naše iskustvo izlaganja na sajmu još boljim. Nanodiy proizvodi su bili odlično prihvaćeni zbog svoje jednostavnosti korištenja, praktičnosti ali i niske cijene i trajnosti koju tehnologija ostavlja na proizvodu. Posjetitelje je najviše oduševila nova Nanodiy Neo tehnologija koja je apsolutno ostavila bez daha. U skoroj budućnosti čeka nas još stranih sajmova i novih tržišta kojima se iznimno veselimo.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content