Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy nastupio na njemačkom sajmu Viscom

Koprivnička tvrtka Nanodiy bila je jedna od izlagača iz naše regije na sajmu vizualnih komunikacija – Viscom, u Dusseldorfu, održanom od 8. do 11.1.2019. godine.

Na sajmu su osim stalne ponude tehnologije za tisak na tekstil predstavili i najnovije rješenje za ispis jakih boja – Nanodiy Neo, za koje se, kako smo saznali, na sajmu pokazivao i najveći interes.

Nanodiy_NEO_otisak_Viscom_Dusseldorf_Print_Magazin

Voditelj prodaje u tvrtki Nanodiy, g. Danijel Galinec za nastup na sajmu kaže: “Ovo nam je već treći nastup na Viscomu i pokazao se najboljim do sad. U tri dana sajma napravili smo preko 100 prezentacija Nanodiy tehnologije. Broj zainteresiranih, potencijalnih novih kupaca je nevjerojatan, baš kao i iskustvo koje smo stekli na ovom sajmu. Posjetitelji s kojima smo komunicirali dolazili su iz raznih država, od Portugala pa sve do daleke Indije – što je učinilo naše iskustvo izlaganja na sajmu još boljim. Nanodiy proizvodi su bili odlično prihvaćeni zbog svoje jednostavnosti korištenja, praktičnosti ali i niske cijene i trajnosti koju tehnologija ostavlja na proizvodu. Posjetitelje je najviše oduševila nova Nanodiy Neo tehnologija koja je apsolutno ostavila bez daha. U skoroj budućnosti čeka nas još stranih sajmova i novih tržišta kojima se iznimno veselimo.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content