Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy NEO – odlične reakcije iz Milana

Jedan od rijetkih lokalnih proizvođača koji je aktivan na međunarodnoj grafičkoj sceni s nekoliko dobro prihvaćenih proizvoda je tvrtka Nanodiy d.o.o.. Na Milanskom sajmu vizualnih komunikacija VISCOM koji je održan od  18. do 20. 10. 2018., Nanodiy se predstavio s nekoliko novih proizvoda.

 

Specijalni otisci primamljivi proizvođačima Pronto Mode

Predstavljen je široki asortiman Nanodiy tehnologija. Nanodiy Standard za tisak na svijetle tkanine i Nanodiy Vintage za tisak na tamne tkanine su klasična dobro prihvaćena ponuda. Talijansko tržište je veću zainteresiranost pokazalo za tisak specijalnih efekata poput tiska sa zlatnim i srebrnim gliterima koje nude  tehnologije Nanodiy Gold i Nanodiy Silver. Ove dvije tehnike su posebno interesantne modnoj industriji ili industriji “pronto moda” koja je vrlo razvijena u srednjoj i sjevernoj Italiji. Proizvođače tekstila je oduševila i visoka kvaliteta MTF (Metal Transfer Foil) folija koje se apliciraju na već gotovi otisak i uz vrlo nizak jedinični trošak oplemenjuju odjevne predmete s 12 različitih metalik efekata. Posebnost Nanodiy MTF folija je vrlo dobra otpornost na pranje, visoka elastičnost i nizak jedinični trošak proizvodnje.

Nanodiy Start Box

Za prvo korištenje Nanodiy tehnologije, u Milanu je predstavljen Nanodiy Start Box, praktičan kovčežić koji sadrži sve komponente za korištenje Nanodiy tehnologije. Unutra se nalazi set od 4 boje (CMYK), 4 stabilizatora (Standard, Gold, Silver i Vintage), dvije role MTF folije, paket papira i USB memorijski stik s ICC profilima i uputstvom za rad s Nanodiy proizvodima. Set je vrlo praktičan za distributere jer s njim dobivaju jednostavan alat za komunikaciju u B2C segmentu poslovanja.

Nanodiy NEO – stižu prve prednarudžbe

Nanodiy NEO je najnoviji proizvod koprivničkog proizvođača tehnologija za termo transfer tisak. Nakon prve promocije na sajmu Grafima u Beogradu, posjetitelji Viscoma su već počeli s prvim narudžbama novog Nanodiy proizvoda koji će biti u prodaji krajem ove godine. Nanodiy NEO korisnicima pruža široke mogućnosti tiska četiri osnovne fluoroscentne boje – žutu, narančastu, roznu i zelenu. Snaga neonskih boja otisnutih Nanodiy tehnologijom najbolje dolazi do izražaja na tamnim tkaninama. Nanodiy NEO je namijenjen za apliciranje na prirodne tkanine poput pamuka. Jak intenzitet boja postignut Nanodiy NEO tehnologijom dostojno konkurira otisku s bojama koje se koriste u sitotisku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content