Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy predstavio nove NEO boje na Grafimi

Nanodiy NEO je najnoviji proizvod koprivničkog proizvođača tehnologija za termo transfer tisak. Ovogodišnja Grafima je poslužila kao idealna platforma za predstavljanje najnovijeg Nanodiy proizvoda koji korisnicima pruža široke mogućnosti tiska četiri osnovne fluoroscentne boje – žutu, naranđastu, roznu i zelenu. Snaga neonskih boja otisnutih Nanodiy tehnologijom najbolje dolazi do izražaja na tamnim tkaninama. Nanodiy NEO je namijenjen za apliciranje na prirodne tkanine poput pamuka. Jak intenzitet boja postignut Nanodiy NEO tehnologijom dostojno konkurira otisku s bojama koje se koriste u sitotisku.

Najnoviji proizvod Nanodiy NEO će biti dostupan u prodaji krajem ove godine kod regionalnih distributera.

Na nedavno završenom sajmu Grafima, Nanodiy je predstavio svoje proizvode na dvije lokacije, na štandu lokalnog distributera tvrtke Oracal Polikarbonati i na samostalnom štandu. Trenutni asortiman Nanodiy tehnologije danas omogućuje korisnicima široke mogućnosti tiska na tkanine ali i na druge podloge poput drva, kartona pa i stakla. Osim vrlo ekonomičnog i postojanog tiska na svijetle tkanine, korištenjem Nanodiy Vintage stabilizatora omogućen je tisak vektorske grafike na tamne materijale. Korištenjem Nanodiy Gold i Nanodiy Silver stabilizatora kreativcima se otvaraju mogućnosti tiska različitih unikatnih grafika dok Nanodiy MTF tehnologija na vrlo pristupačan način stvara jedinstvene i ekonomične unikatne grafike koje korisnika ostavljaju bez daha.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content