Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy radionica na Međunarodnom Danu boja

Tvrtka Nanodiy djeluje na grafičkom tržištu 3 godine, a sama tehnologija je razvijana više od pet godina u nekoliko grafičkih radionica. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja, praktičnosti i niskim cijenama otisaka osvojila je tržište regije, europska ali i svjetska tržišta. Nanodiy je spoj tri komponente, silikonskog papira, tekstilne boje i stabilizatora koji pospješuje prijenos otiska sa papira na tkaninu ili neku drugu upojnu podlogu.

Iz Nanodiya će predstaviti svoju tehnologiju za tisak na raznim materijalima, dok će fokus biti na tisku na tekstil. U sklopu Međunarodnog dana boja, Nanodiy će predstaviti svoju tehnologiju za tisak na raznim materijalima, dok će fokus biti na tisku na tekstil. Od najnovijih proizvoda predstavit će nove NEO folije koje omogućuju korisnicima tisak sa četiri fluoroscentne boje na tamne i svijetle tkanine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content