Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

NANODIY ulazi na talijansko tržište tiska na t-shirt

Talijanski turistički gradić Camerano je okupio kremu talijanske industrije tiska na t-shirt. Posjetitelji iz cijele Italije su se okupili na prezentaciji Nanodiy tehnologije koju su organizirale gospođe Anna Ferracuti i Zrinka Marović Slama. Prezentacija je održana u gradskoj knjižnici Camerana.

“Ovo je bila jedna od najzanimljivijih prezentacija. Gospođe Ana i Zrinka su okupile stručnjake i novinare koji su
nas obasipali stručnim pitanjima i dali nam vrlo zahtjevne zadatke tiska. Jako smo zadovoljni interesom talijanskih posjetitelja. Našu posjetu Italiji smo morali produžiti za jedan dan jer nakon prezentacije nije bilo dovoljno termina za sastanke sa svim zainteresiranim strankama pa smo dio sastanaka morali održavati i sljedeći dan. Šteta da je prezentacija održana tako kasno pa će i prve narudžbe za Italiju biti manje. Naime, turistička sezona je već u tijeku i znatan dio poduzeća okrenutih tisku na tekstil je već pripremljen za sezonu. Ipak, ovaj susret je iskorišten za pripremu sajmova u Italiji na kojima će Nanodiy nastupati i spremno krenuti u sljedeću turističku sezonu.” – komentira g. Saša Miklošić.

 

NANODIY

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content