PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy – unaprijedi svoje poslovanje uz minimalnu investiciju

S početkom ove godine Nanodiy je predstavio All in One tehnologiju kao novi proizvod koji omogućuje tisak ne samo na pamuk i pamučne materijale, već i na materijale namijenjene sublimaciji. Zbog cjelokupne situacije sa Covid-19 pandemijom, ekipa iz Nanodiy radionice nije mirovala te je grafičke sajmove zamijenila za online prezentacije u obliku kratkih webinara koji su pokazali mogućnosti Nanodiy All in One tehnologije. Same prezentacije bile su usmjerene na rad s novim šesterobojnim pisačima koji uz klasičan CMYK imaju i dodatnu fluorescentnu boju za specijalne efekte i transparentnu boju za bijeli otisak na tamnim materijalima. Pokazane su mogućnosti tiska na sublimacijske materijale i to sve uz pomoć Nanodiy RIP softvera.

Paketi za samozapošljavanje

Unatoč situaciji s pandemijom pokrenuti su poticaji za samozapošljavanje te je i Nanodiy pripremio vrhunske pakete za one koji žele pokrenuti vlastiti posao u tisku, izradi suvenira i promotivnih materijala. Poticaji za samozapošljavanje izvrsna su prilika za pokrenuti vlastiti posao, a Nanodiy daje mogućnost prilagodbe paketa za tisak za svakog tko se želi početi baviti tiskom, od tiska na pamučne materijale do tiska na sublimacijske proizvode. Za sve one koji već sad žele pokrenuti posao mogu zatražiti svoju ponudu za Nanodiy All in One tehnologiju.

All in One

Nanodiy All in One tehnologija je spoj više tehnologija koje pružaju mogućnosti tiska na različite materijale u jednu i to sve s jednim pisačem i RIP softverom. Sad je moguće s jednim pisačem tiskati na pamučnu majicu, keramičku šalicu ili magnet za frižider. Ono što je prednost Nanodiy tehnologije je da se s istim pisačem može raditi tisak na pamučnu majicu, svijetlu i tamnu, majice sa specijalnim efektima poput glitera ili majice s jednostavnim efektnim natpisima s MTF folijama kojih ima u 18 različitih uzoraka i boja.

Više pročitajte u online izdanju Print Magazina.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content