Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy-u vrijedne nagrade na EBAN konferenciji

Nanodiy-u vrijedne nagrade na EBAN konferenciji

Dana 29. i 30. studenog, održana je u Zagrebu konferencija EBAN Winter University 2016. Sudionici su se kroz radionice i vlastite prezentacijske vještine imali priliku predstaviti poslovnim anđelima i žiriju na pozornici dvorane Vatroslav Lisinski. Između 20 finalista, poseban dojam su na poslovne anđele ostavili sudionici, odnosno start-up-ovi iz Hrvatske, Velike Britanije i Slovenije.
Nanodiy, start-up koji predstavlja ispis otisaka na tekstilne materijale, osvojio je treće mjesto i novčanu nagradu od 7.000,00 eura. Također su privukli i pažnju medijske kuće Nova TV, koja im je namijenila posebnu nagradu, Promo paket, koji će im pomoći u budućem poslovanju i osvajanju tržišta. Mogućnost glasanja publike bila je organizirana preko službene aplikacije konferencije a tu je nagradu, u vrijednosti od 5.000,00 eura, također osvojio Nanodiy.
Što kazati na ovaj uspješan nastup Nanodiy-a, osim da im želimo puno uspjeha u budućem poslovanju i osvajanje što većeg tržišta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content