Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nanodiy Wood – nove mogućnosti tiska na krute podloge

Tvorci poduzeća Nanodiy d.o.o. aktivno sudjeluju pet godina na grafičkom tržištu, iako su premijerno izašli sa Nanodiy tehnologijom ispisa na tekstil prije nepune dvije godine. Nanodiy tehnologija se bazira na tisku aplikacija uredskim pisačima baziranim na piezo ispisnoj tehnologiji. Tako otisnuta aplikacija na Nanodiy papiru se pretvara u gel posipanjem stabilizatora. Gelirani otisak se u termo preši prenosi na tekstil pri temperaturama od gotovo 200 stupnjeva celziusa.

Posjetitelji stručnog skupa Digitalne Aplikacije u Umagu imati će mogućnost prisustvovati prezentacijama više Nanodiy tehnologija tiska na tekstil.

„Nanodiy Standard“ je predviđen za tisak aplikacija na svijetle tekstilne proizvode od t-shirt majica, tekstilnih vrećica, kapa, kišobrana… Drugi proizvod koji je u standardnoj ponudi je „Nanodiy Gold“ i „Nanodiy Silver“. Ova dva proizvoda su predviđena također za tisak na tekstilne proizvode, ali osim apliciranja na svijetli tekstil, predviđeni su i za tisak na tamne tekstilne predmete. Specifičnost ove tehnologije je odličan otisak i rasterske i vektorske grafike sa iznimno jakim efektom zlatne odnosno srebrne boje na tekstilu.

Premijerno će u Umagu biti predstavljena nova inačica Nanodiy tehnologije pod nazivom „Nanodiy Wood“. Tehnologija je namijenjena tisku aplikacija na drvo i slične krute, termostabilne materijale koji imaju svojstva upojnosti. Trenutno nemamo mnogo informacija o ovoj tehnologiji i sa nestrpljenjem očekujemo prve otiske koji će sigurno obradovati proizvođače drvenih suvenira. Ova tehnologija će im uz minimalna ulaganja omogućiti apliciranje personaliziranih otisaka na širok asortiman krutih proizvoda od drva, MDF-a, šperploče i sličnih krutih materijala.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content