Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ne propustite jedinstvenu i drugačiju Hexis car wrap akademiju

Ako se išta može reći za car wrapping, odnosno obljepljivanje vozila, onda je to da interes za ovom kreativnom vještinom ne jenjava. Dapače, sve je više onih koji se pronalaze u ovom nimalo jednostavnom zanatu, stoga svaku priliku za edukaciju treba iskoristiti.

Tvrtka Radin, nakon prošlogodišnje više nego uspješne Car Wrap akademije i ove jeseni donosi jedinstvenu car wrap edukaciju. Naime, zajedno sa stručnjacima i partnerima iz tvrtke Hexis, renomiranog svjetskog proizvođača folija, organizira jedinstvenu Car Wrapping akademiju.

Savjete i majstorske trikove za lijepljenje Hexisovih folija s polaznicima će podijeliti Hexisov specijalist i ovlašteni trener. 
Ova jedinstvena edukacija u Hrvatskoj namijenjena je svim wraperima koji žele izbrusiti svoje znanje, ali i onima koji tek žele ući u svijet car wrapa.

Tjedan edukacije održavat će se od 9. do 13. 10. i obuhvaća dvije velike cjeline.  
Prva cjelina obuhvaća edukaciju iz područja primjene grafičkih filmova za reklame i označavanje i traje dva dana.
Druga cjelina obuhvaća uvod u car wrap i radionicu i traje tri dana.

Zašto je HEXIS Car Wrap akademija jedinstvena?

Prije svega, HEXIS akademski programi razrađeni su kako bi polaznicima pružili maksimalnu vrijednost za uloženo. Također, obje edukacije u sklopu HEXIS Car Wrap akademije prikladne su za početnike, ali i za one koji su se već susreli s komercijalnim korištenjem folija.

HEXIS Car Wrap akademija odvija se po visokim Hexisovim standardima. Iz tog razloga, na svakom od dva programa edukcije može sudjelovati maksimalno 8 ljudi. Na taj način osiguran je aktivan i kontinuiran rad sa svakim polaznikom.
Prijaviti se može za jedan od dva navedena programa ili za cjelokupnu edukaciju.

Više informacija o uvjetima prijave te dodatnim mogućnostima može pročitati u brošuri.

Za sva pitanja na raspolaganju je i email: [email protected]

Mjesta ima još malo, stoga požurite! Prijavite se!

Programi edukacija

Primjena grafičkih filmova za reklame i označavanje – 2 dana

09. 10. 2023. – Grafički filmovi, 1. dio
Upoznavanje s raznim vrstama folija i uspoređivanje njihovih vrlina. Upoznavanje s alatima i priborom te priprema površine za lijepljenje. Čišćenje cutane folije, efikasno korištenje transfer folije.

10. 10. 2023. – Grafički filmovi, 2. dio
Korištenje gladilica i alata te učenje suhe i mokre primjene folija, učenje raznih tehnika ljepljenja i rezanja, ovisno o tipu folije te završna obrada zalijepljene površine.
 
Car Wrapping – 3 dana

11. 10. 2023. – Uvodni Car Wrapping seminar
Polaznici će se upoznati s najvažnijim materijalima i njihovim svojstvima, alatima, postupcima rada te će pratiti wrap majstora pri radu i demonstraciji tehnika ljepljenja.

12. i 13. 10. 2023. – Dvodnevna Car Wrap radionica
U ovome dijelu će polaznici uz mentorstvo Hexisovog Car Wrapping majstora imati praktični dio treninga na vozilima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content