Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

NearBees – Med putem pošte

Svrha je ovog mladog poduzeća iz Munchen-a, NearBees osnovanog 2014.g., pružiti ruku potpore pčelama i pčelarima, posebno onima u susjedstvu.

Napravili su online tržište, kako bi lokalni pčelari plasirali svoj med. Na njihovoj stranici se pčelari mogu prijaviti i napraviti individualni profil za svoje proizvode. Med se nakon toga šalje u posebno dizajniranim pakiranjima do kupca. Glavni je prioritet u pakiranju. Med se isporučuje u  vrećici izrađenoj od minimalne količine materijala a uz to još štiti proizvod od svjetla i zraka.

 

NearBees AmbalažaDizajnerica Viktoria Schmidt projektirala je vrećice od kompozitnih materijala. Na zahtjev kupaca, originalna aluminijska obloga je zamijenjena te se kod ovih vrećica koristi tanka obloga od plastike. Kupci tada mogu prenijeti svoj med iz poštanske pošiljke u original NearBees staklenku za med. Kupcima je ovaj način kupovine vrlo zanimljiv jer koriste med dobiven iz same okoline u kojoj žive.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content