Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Neschen – predstavio nove, ekološki prihvatljive folije za UV – printere

Neschen je proširio svoju ponudu na polypropilenske, ekološki prihvatljive folije za UV-printere. Korištena je njihova „easy dot“ tehnologija specifičnog nanosa ljepila koja omogućava korisniku vrlo jednostavno apliciranje i  repozicioniranje folija. Površina aplikacije nakon ljepljenja zadržava svoju glatkoću unatoč točkasto nanesenom ljepilu u podlozi.

 

easy-dot specifičan nanos ljepila na podlozi folije

-folije su rađene od ekološki prihvatljivog polypropilena

-namjena im je za unutarnju upotrebu, za izložbene štandove ili izloge

-novorazvijena „easy dot“ tehnologija omogućava lako apliciranje i lako repozicioniraje aplikacije

 

 

Proizvođač preporučuje UV- offset i UV- sitotiskarske boje za postizanje učinka i izgleda aplikacije kao kod fotografije.

 

Neschen_easy_dot

Polyetilenska papirna podloga osigurava dobro prianjanje materijala na podlogu. Proizvođač preporuča korištenje ove folije u zatvorenim prostorima, prilikom apliciranja sajamskih štandova ili izloga. Folija se lako skida i ponovno pozicionira. Čak i osobe bez iskustva mogu lagano aplicirati foliju bez nabora i mjehurića. easy dot: jednostavno apliciranje, jednostavno repozicioniranje

 

Neschen je razvio novu tehnologiju nanošenja ljepila na foliju u obliku točkica- easy dot. Struktura akrilnog ljepila točkasto nanesenog na foliju i zračnih kanalića omogućava jednostavnu korekciju folije na površini na koju se aplicira. Folija je u prodaji od početka devetog mjeseca.

 

www.dit.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content