Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Neschen proširio raspon boja svojih easy dot folija

 

Početkom ljeta renomirani njemački proizvođač folija, tvrtka Neschen proširila je ponudu boja svoje solvoprint easy dot folije te su tako na tržištu sada dostupne crvena, žuta, zelena, plava i crna inačica.
Ovaj novi raspon boja folija karakteriziraju prije svega jaki tonovi koji stvaraju glasne reklamne poruke na staklenim površinama bez obzira na svjetlost. PVC folije debljine 100 μm imaju poseban Neschenov „točkasti“ ljepljivi premaz.
Struktura akrilnih ljepljivih točkica i zračnih kanalića između njih omogućuje čak i neiskusnim korisnicima lako nanošenje velikih motiva bez mjehurića i njihovo eventualno lako ispravljanje. Za razliku od “normalnih” boja folija, ovaj obojeni easy dot medij prianja na podlogu brzo i jednostavno- ne zahtijeva sušenja što bi inače bilo nužno potrebno za mokro nanošenje. Solvoprint easy dot može se koristiti kod tiska (eco) solventom, lateksom i UV bojama. Nove inačice boja dostupne su u dimenziji 137.2cm x 30m.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content