PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ništa nas nije spriječilo da pripremimo novi broj Print Magazina

Unatoč svim „novo normalnim“ uvjetima pred koje nas je stavila korona kriza i unatoč tome što nas je spriječila da s partnerima i suradnicima materijale za novi broj pripremimo kroz razgovor uživo, onako kako to nalaže struka i kako mi najviše volimo, nije nas spriječila da pripremimo treći ovogodišnji broj Print Magazina!

Broj uskoro kreće u distribuciju, a mi smo se ponovno potrudili da vam kroz zanimljive članke i intervjue pokušamo barem na trenutak odvratiti misli od korone, iako znamo da je velikom broju vas u grafičkoj branši zadala ozbiljan udarac.

Tema ovog broja je ambalaža, sektor koji se ovoj situaciji koliko, toliko uspješno opire, iako i sam značajno pogođen. U sklopu teme broja donosimo vam iskustva tvrtke Rotoplast i tiskare Grafokor, zatim situaciju viđenu očima distributera tvrtke Pako te zanimljiv intervju iz slovenskog Instituta za celulozu i papir.

Pisali smo, između ostalog, i o:

  • tisku na tekstil
  • posljednjoj investiciji Tiskare Zelina
  • UV ink jet produkcijskom stroju Konica Minolte AccurioJet – KM1
  • uspješnim Manroland Evolution instalacijama u regiji…  

Naravno, osim navedenih, u novom broju očekuju vas i druge zanimljive teme!

Stoga, ako još niste, besplatno se pretplatite za primanje dvomjesečnog Print Magazina, ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.

Budite vrijedni, ostanite zdravi i čitajte Print Magazin!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content