PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova Avery Wrap folija

Poduzeće Avery Dennison Graphics Solutions objavilo je lansiranje nove wrap folije, Supreme Wrapping Film Diamond line. Briljantni sjaj i svjetlucanje ujedinjeni su kroz 5 novih, ultra metalik boja koje uključuju: dijamantno plavu, dijamantno crvenu, dijamantno žutu, dijamantno bijelu i dijamantno ljubičastu.

U poduzeću kažu kako se ove nove folije sjaje i privlače pažnju na bilo kojem svjetlu, bilo unutrašnjem ili vanjskom te su pogodne za sve tipove grafičkih aplikacija. U nizu bogatstva boja, ove folije daju sjaj i glamur za nešto što zahtijeva posebnu pažnju, kao što je npr. obljepljivanje vozila. Nove folije imaju vrhunske karakteristike te se lagano apliciraju. Kombinacija folije iste boje i zaštitnog sloja dopušta jednu aplikaciju materijala. Folija se lagano aplicira bez mjehurića.

Ove folije daju izvrsne rezultate, otvaraju puno kreativnih mogućnosti te su podjednako korisne i za proizvođača, prodavača kao i za krajnjeg korisnika. Za njihovu dugotrajnu otpornost na vanjske utjecaje, Avery Dennison Graphics Solutions garantira svojom ICS garancijom.

www.linea.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content