Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova Avery Wrap folija

Poduzeće Avery Dennison Graphics Solutions objavilo je lansiranje nove wrap folije, Supreme Wrapping Film Diamond line. Briljantni sjaj i svjetlucanje ujedinjeni su kroz 5 novih, ultra metalik boja koje uključuju: dijamantno plavu, dijamantno crvenu, dijamantno žutu, dijamantno bijelu i dijamantno ljubičastu.

U poduzeću kažu kako se ove nove folije sjaje i privlače pažnju na bilo kojem svjetlu, bilo unutrašnjem ili vanjskom te su pogodne za sve tipove grafičkih aplikacija. U nizu bogatstva boja, ove folije daju sjaj i glamur za nešto što zahtijeva posebnu pažnju, kao što je npr. obljepljivanje vozila. Nove folije imaju vrhunske karakteristike te se lagano apliciraju. Kombinacija folije iste boje i zaštitnog sloja dopušta jednu aplikaciju materijala. Folija se lagano aplicira bez mjehurića.

Ove folije daju izvrsne rezultate, otvaraju puno kreativnih mogućnosti te su podjednako korisne i za proizvođača, prodavača kao i za krajnjeg korisnika. Za njihovu dugotrajnu otpornost na vanjske utjecaje, Avery Dennison Graphics Solutions garantira svojom ICS garancijom.

www.linea.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content